Kivételes panorámával rendelkező, lakható kis zártkert

1158 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa csendes, zöldövezeti részén, a nagybagolai hegyháton vált eladóvá ez igényes, karbantartott zártkerti ingatlan. Elhelyezkedésének köszönhetően a területről gyönyörű, örök panorámás kilátás tárul elénk a környékre. A terület 1125 nm nagyságú, folyamatosan gondozott, praktikusan kialakított. A számtalan gyümölcs mellett, a területen egy 12 nm nagyságú tároló, valamint egy könnyűszerkezetes garázs is helyet kapott. Gépjárművel az ingatlan könnyen megközelíthető az év minden szakában. A területtől a buszmegálló 2-300 méter távolságra található.
A felépítmény jó állapotnak örvend köszönhetően a tulajdonosok gondos munkájának. Néhány éve kialakításra került egy fürdőszoba, melynek fala hőszigeteléssel ellátott. 2 éve az épület ablakai is megújultak. Az új nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, árnyékolóval, szúnyoghálóval ellátottak. A pince szint fő helyisége belülről 3 cm vastag szigetelést kapott. A fűtésről fa tüzelésű kandalló gondoskodik. A felépítmény helyiségei a földszinten egy teljes értékű szoba, konyha, kamra, zárt terasz, terasz, a pinceszinten pedig közlekedő és pince. A fürdőszoba az ingatlanon kívülről közelíthető meg!
Az ingatlan rendelkezik a megfelelő közművekkel, így akár hétvégi házat, nyaralót keresne, akár a természet lágy ölén képzeli el az életét, ezt érdemes megnéznie! Megtekintéshez telefonos egyeztetés szükséges!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban