Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 277 2060
Kedves Leendő Ügyfeleim!

Deákné Nagy Adrienn vagyok a Városi Ingatlaniroda alapításától kezdve dolgozom itt.
Számos eladásnál, vételnél,kiadásnál nyújtottam ügyfeleimnek az igényüknek megfelelő segítséget.Minden ember egyedi és minden ügylet más.Fontos számomra, hogy mindkét fél elégedett legyen és hosszútávú jó kapcsolat alakuljon ki közöttünk.Ezt úgy igyekszem elérni, hogy az ügyfél élethelyzetét maximálisan megismerve, megbízható, őszinte, felelősségteljes hozzáállással segítek a számára legjobb döntést meghozni.

Forduljon hozzám bizalommal, nem fog csalódni!

Ingatlanok

Ilyen volt, ilyen luxus lakás lesz

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Eladó tégla lakás, 58 m2
60 000 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Foglalózva

Dóm tértől karnyújtásnyira

Szeged Belváros, Korányi fasor
Kiadó tégla lakás, 50 m2
145 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Adrienn nemcsak nagyon rugalmas, kedves, de tapasztalata és szakmai hozzáértése is vitán felül áll. Ez utóbbi az ingatlan hirdetésében is megmutatkozott, ami nagyon megnyerőre és hívogatóra sikerült. A tökéletes fényképek készítésében nem köt kompromisszumot, ami itt az érdeklődés és a figyelem felkeltésének az egyik legfontosabb eszköze.

Drávavölgyi Levente

Adrienn nem csak szakmailag nyújtott kiemelkedő teljesítményt, hanem emberileg is. Kitartó sikerorientált személy, akire minden helyzetben lehet számítani. Továbbá irodájuk korrekt és tisztességes feltételekkel dolgozik.

Mihályi Lili

Az ingatlanom teljes megelégedésemre kelt el. Köszönöm a hasznos tanácsokat

Varga Zoltánné

Kedves Adrienn! Köszönöm mindkettőnk előnyére történt közreműködését, segítségét, melyet lakásom eladásakor megtapasztaltam. Az eladó és a vevő szempontjából is korrektséget, együttműködést és józan realitást érzékeltem az eladás minden fázisában. Megismert szakmai tudása és emberi tulajdonságai alapján mindenkinek ajánlom. További munkájához sok sikert kívánok: Hetényiné Kulcsár Mária

Hetényiné Kulcsár Mária

Egy hete április 17.-én találkoztam volt ügyfele, kedves ismerősöm személyes ajánlására DEÁKNÉ NAGY ADRIENN-nel. Ma április 24.-én megkötöttük az adás-vételi szerződést. Köszönöm szépen Adrienn a gyors, eredményes, igényes, precíz munkádat. Kiemelem megnyerő egyéniségét, szakmai tudását, igényességét, hozzáállását, segítőkészségét, , mindkét fél (eladó-vevő) szempontjait figyelembe vevő emberi magatartását. Ezek alapján ajánlom ismerőseinek ingatlanügyeik lebonyolításához.

Márton Rózsa

Több mint tíz éve ismerem Deákné Nagy Adriennt. Segítőkészségének, precíz munkájának köszönhetem, hogy fiam albérletét mindenkor a legmegfelelőbb módon tudtam kiadni. Az albérletet kivevő személyek és jómagam is csak kedvességet, alkalmazkodókészséget tapasztaltunk részéről. Szakmai hozzáállása, megbízhatósága, empátiája példaértékű. Rendkívül megnyerő egyénisége, a mindkét fél szempontjait maximálisan figyelembe vevő magatartása, embersége külön említést érdemel. Mindezekért előszeretettel ajánlom Őt minden barátomnak és ismerősömnek ingatlan- és albérleti ügyeik lebonyolításához.

Sávainé Gombos Erzsébet

Nálunk a családban az első benyomásnak és a megbízhatoságnak fontos szerepe van ,ezt Önöktől megkaptuk a tökéletes munkával párositva. KÖSZÖNJÜK!

GRÁF ZOLTÁN

Az iroda munkája kifogástalanul jól szervezett, az időpontok és az értesitések jól előkészítettek a tárgyalások lényegre törőek és eredményesek.

Dékány Imre